La Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat Gran Premi Inverse obren la temporada d'Skyrunner a Montserrat

03-05-2016

La temporada de Skyrunner 2016 arrenca aquest cap de setmana i el diumenge 8 de maig a Collbató arriba l'esperada Cursa de l'Alba, que celebra la seva vint-i-novena  edició convertida en una de les proves imprescindibles per a tot amant del Skyrunning. Per la seva banda, la Marató de Montserrat, que serà la cursa inaugural de les Sky Sèries de les Skyrunner National Series Spain, Andorra & Portugal, reunirà els millors especialistes de curses per muntanya en una jornada que es presenta apassionant.

Un any més, la Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat van esgotar tots els dorsals fa mesos, i per a la Cursa de l'Alba només van estar disponibles durant 12 hores. Les ganes de començar la temporada d'Skyrunning són enormes i el massís de Montserrat i Collbató es vestiran de gala per acollir els 600 corredors que participaran en les dues proves i entre els quals destaquen Rosa Valls, Campiona de les Sky Series de 2014, Zuriñe Frutos , Andreu Simon, Jordi Cots, Lhoussain Abaghad, Aleix Toda i Ernest Ausiró. La Marató de Montserrat arriba a la seva tercera edició reconeguda com una de les maratons més dures de Catalunya gràcies als seus 2.550 metres de desnivell positiu i al sempre tècnic i compromès terreny de Montserrat. Aquesta edició tornarà a ser puntuable per a les Sky Series de les Skyrunner National Series Spain, Andorra & Portugal, per la qual cosa la participació d'alguns dels millors corredors nacionals està garantida.

La Cursa de l'Alba repeteix el recorregut de 2015 amb 24 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu que corona el mític cim de Sant Jeroni, punt més alt del massís. En un espectacular circuit per les Coves de Salnitre i el Monestir permetent recórrer alguns dels punts més bells de Montserrat. La Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat seran novament Gran Premi Inverse i concentraran tota l'emoció en un dia de pur Skyrunning.

La Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat Gran Premi Inverse obren la temporada d'Skyrunner a Montserrat