Inscripcions obertes per la Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat

08-01-2015

S'han obert les inscripcions per a la mítica Cursa de l'Alba i la segona edició de la Marató de Montserrat que tindran lloc el proper 10 de maig a Collbató. La Cursa de l'Alba arribarà a la 28a edició convertint-se en una de les proves més clàssiques del running català, i que amb els anys s'ha convertit en cursa de referència per a molts corredors.
 
Si la passada edició la Marató de Montserrat va ser la prova que va obrir les Skyrunner National Series, aquest any serà la Cursa de l'Alba la primera cursa puntuable per a les Sky Series del prestigiós circuit internacional.
 
El recorregut serà el punt fort de la Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat ambdues coronaran l'emblemàtica cim del Sant Jeroni, que amb els seus 1.236m és el punt més alt de la Muntanya de Montserrat. La Cursa de l'Alba es disputa sobre un traçat de 24km i un desnivell positiu de 1.100m, mentre que la Marató de Montserrat té la clàssica distància marató de 42km i un desnivell positiu de 2.550m.
 
En la passada edició, Francesc Solé va donar la sorpresa entrant en primera posició a la Marató de Montserrat Gran Premi Inverse per davant dels dos grans favorits, el corredor de The North Face, Sébastien Chaignau i Jessed Hernàndez. Entre les dones Nuria Domínguez va guanyar amb autoritat compartint podi amb Rosa Valls i Lola Brusau. A la cursa de l'Alba es van imposar Victor Estepa i Anna Comet.
 
La participació està limitada a 300 participants per prova.
Inscripcions obertes per la Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat