Viu la 5ª Marató de Montserrat

13-02-2018
Fes la Marató de Montserrat i coneix els secrets de la muntanya màgica

 

Tant si ets de la zona com si no, alguna vegada hauràs estat a Montserrat. Aquesta simbòlica muntanya és el tercer lloc més visitat del territori català, representat pel seu monestir com a eix principal. Però coneixes més enllà de les zones turístiques? Vols arribar a formar part del seus camins més allunyats?

La Marató de Montserrat amb els seus 42km i més de 2500m+ et mostrarà tots aquells indrets màgics que s'escapen de les rutes convencionals. Un recorregut que et permetrà gaudir dels corriols, boscos, fauna i flora d'aquest massís tan peculiar.

La combinació perfecte entre un trail dur i amè que t'enamorarà des de la primera passa. Un cop fet el cim de Sant Jeroni (1237m) i part del descens de la Cursa de l'Alba, la Marató de Montserrat continua el seu camí cap a la seva part més tècnica direcció del Coll del Porc. Després d'alguns canals i pistes  arribem al mític Camí dels Francesos on el recorregut presenta 500m+ en només 4 quilòmetres. A partir d'aquí el Pla de Sant Miquel i altres camins ens tornaran a apropar a Collbató i la teva meta.  

Si vols gaudir de tots aquests camins i que no t'ho expliquin més, no ho dubtis, apuntat ja a la 5ª Marató de Montserrat i el proper diumenge 13 de maig ens espera un veritable espectacle de trail running. 

I si vols entrenar, ja tenim disponibles els tracks i els avituallaments que tenim preparats per tu.

Cursa de l'Alba >> Aquí

Marató de Montserrat >> Aquí

Viu la 5ª Marató de Montserrat