La Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat ompliran el massís de Montserrat de corredors el 8 de maig

26-11-2015

L'esperada Cursa de l'Alba i la tercera edició de la Marató de Montserrat es disputaran el 8 de maig de 2016 a Collbató. La Cursa de l'Alba arribarà a la 29a edició convertint-se en una de les proves més clàssiques del running català, i que amb els anys s'ha convertit en cursa de referència per a molts corredors de muntanya. En 2016 la Marató de Montserrat tornarà a formar part del calendari de les Skyrunner National Sèries Spain, Andorra & Portugal, obrint la competició en la modalitat Sky Series.

El recorregut serà el punt fort de la Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat ja que ambdues coronaran l'emblemàtic cim de Sant Jeroni, que amb els seus 1.236m és el punt més alt del massís de Montserrat. La Cursa de l'Alba es disputa sobre un traçat de 24km amb un desnivell positiu de 1.100m, mentre que la Marató de Montserrat té la clàssica distància marató de 42km i un desnivell positiu de 2.550m.

En la passada edició, Andreu Simon i Sheila Avilés van imposar-se a la Cursa de l'Alba mentre que els millors a la Marató de Montserrat van ser David Mariné i Rosa Navarro.
La participació està limitada a 300 corredors per prova i les inscripcions s'obriran el 12 de gener a http://www.ticketoci.net.

La Cursa de l'Alba i la Marató de Montserrat ompliran el massís de Montserrat de corredors el 8 de maig