La Cursa de l’Alba ha exhaurit les inscripcions en menys de 10 hores i la Marató de Montserrat ha cobert gairebé un 30% de les places.

18-01-2017

La 30ª edició de la Cursa de l’Alba ja té adjudicats els 300 dorsals que podran gaudir d’una cursa de muntanya pel massís de Montserrat. A la passada edició es van esgotar les inscripcions en 12 hores i aquest any en només 9 hores i 30 minuts. La prova amb inici al poble de Collbató és una gran atractiu pels corredors tant per l’organització com per el recorregut per on transcórrer.

Pels que tinguin ganes de recórrer el Massís de Montserrat encara tenen l’oportunitat d’inscriure’s a la Marató de Montserrat, un recorregut de 42 quilòmetres i 2.550 metres de desnivell positiu que ofereix trams de tot tipus i  volta tot el massís. Una prova per poder gaudir de molts dels racons de les muntanyes de Montserrat. La Marató de Montserrat serà la segona prova del calendari de les Skyrunner National Series Spain, Andorra & Portugal i congregarà alguns dels millors corredors d’aquesta modalitat, com la guanyadora de l’any passat Zuriñe Frutos.

Inscripcions per a la Marató de Montserrat a ticketoci.net

La Cursa de l’Alba  ha exhaurit les inscripcions en menys de 10 hores i la Marató de Montserrat ha cobert gairebé un 30% de les places.